torsdag 19 april 2012

känslor upp å ner

alltså ibland har jag verkligen TJEJ stämplad i pannan. känslorna går upp å ner som ett virrvarr. glad i ena sekunden å andra en molande otäck känsla i magen och ledsenhet i huvet.

imorse vaknade jag 7.45 på en madrass hos Anna. ovanligt pigg så jag hedde mig upp å glodde dator, städade bort, käkade. sen på dagen har jag å Annie suttit på cafe starz å försökt skriva ihop vår föreläsning om kosttillskott. ett jävla MÖRKER! finns ju hur mkt som helst... blö... Anna komme förbi en sväng å surrade med. alltid lika trevligt my love!

vid 15 så var jag på
möte och de gick ju typ bra tror jag. nu är de bestämt. datumet är bokat och de ger mig känslor upp å ner som är svåra. men jag har mina bröder bakom mig vilket känns skönt. skulle aldrig klara det annars. stöd från många håll men är ändå jag själv som måste ta tag i saken.

alkohol. nykter i 5 dar nu. (from 15april=ninni vit period). mja.

är ju som inte så kul att folk inte tror man kan va nykter. känns värdelöst. elakt. jag kan om jag vill. men frågan är ju vad jag vill? fly? dricka? gå ner i vikt? gott glas rött? blö!

jag å Crydd var å tränade
ikväll. mellan 16.50-18.50. biceps, triceps, mage. fett nice pass! avslutades med crunches i 3min10sek. + plankan 1min. vi dog liiite xD men sen middag på allstar (jag pasta alfredo, Crydd baconburgare) asnice! kollade 2 perioder av hockeyn. spännande som fan men tyvärr förlust. idag blev brynäs svenska mästare. blö! vi var tvungen fara efter 2 perioder för vi måste ju sova om vi ska orka upp imorrn!

jobb i helgen.. måste ha pengar!

nu bb å sen sova!

gnatt!

2 kommentarer:

  1. Jag tror på dig Ninni :) Det är Du som bestämmer vad du ska göra med ditt liv.
    Kram Vero

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack bästa Vero! de värmer :)
      krama

      Radera